Обласні депутати проголосували за додаткові стипендії для спортсменів Черкащини

Обласні депутати проголосували за додаткові стипендії для спортсменів Черкащини

Одним з питань сьогоднішньої сесії обласної ради було внесення змін до існуючого положення про присвоєння стипендій провідним спортсменам області. Про це «Нова Доба» дізналася з сайту «Чемпіон»

Раніше спортсмени Черкащини отримували 12 стипендій, тепер їх кількість збільшилась до 15. Додаткові 3 стипендії передбачені для спортсменів з неолімпійських видів спорту.

Отже, після внесення змін на стипендії можуть претендувати – 10 спортсменів з олімпійських видів спорту, 3 – з неолімпійських та 2 – спортсменів-інвалідів. Розмір стипендії становить 2 тис. грн.

На здобуття стипендії можуть бути висунуті спортсмени-члени національних збірних команд України, спортсмени-інваліди-члени національних збірних команд України, спортсмени-кандидати до складу національних збірних команд України, спортсмени-інваліди-кандидати до складу національних збірних команд України, спортсмени, які перебувають у резервному складі національних збірних команд України, спортсмени-інваліди, які перебувають у резервному складі національних збірних команд України.

Обов’язковою умовою для одержання стипендії є здобуття спортсменом призового місця у чемпіонатах України, світу, Європи, етапах Кубку світу, Олімпійських, Паралімпійських та Дефлімпійських іграх.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x