Голова Верховної Ради привітав Корсунь-Шевченківський

Голова Верховної Ради привітав Корсунь-Шевченківський

Голова Верховної Ради України Володимир Рибак привітав ветеранів Великої Вітчизняної війни, жителів міста Корсунь-Шевченківський Черкаської області з 70-ю річницею визволення міста від фашистських загарбників.

Про це повідомили в прес-службі Верховної Ради України.

Дорогі друзі!

Щиро вітаю вас із 70-ю річницею визволення Корсуня-Шевченківського від фашистських загарбників.
Велика Вітчизняна війна назавжди залишиться чорною сторінкою в історії вашого міста. Жахіття окупації, запеклі бої, біль та втрата рідних і близьких – все це ніколи не забудуть ті, на чию долю випали ці лихі часи.

Ми завжди пам’ятатимемо ціну, яку заплачено за сьогоднішній мир, за надану прийдешнім поколінням можливість жити, народжувати й виховувати дітей.

За історичну перемогу в Корсунь-Шевченківській битві тисячі солдатів і офіцерів нагороджено орденами і медалями, близько ста воїнів удостоєно звання Героя Радянського Союзу.

Будьмо ж гідними ратного й трудового подвигу наших батьків! Зробимо все від нас залежне, щоб розквітав, ставав красивішим і заможнішим рідний край. Хай небо над Черкащиною завжди буде мирним, хай колосяться ниви та лунає дитячий гомін, адже в цьому наше майбутнє, яке, переконаний, буде щасливим!

Зі святом!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x