Володаря Кубка Венето визначили на черкаському баскетбольному майданчику

Володаря Кубка Венето визначили на черкаському баскетбольному майданчику

Цими вихідними на Кубку Венето пройшов третій ігровий день. Після перемоги «БІПи» над «Черкаськими Мавпами» доля головного трофею уже була визначена. Попри це уболівальники побачили два чи не найцікавіші матчі на турнірі. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Спершу мотивований «Миколаїв», який жадав отримати першу перемогу на турнірі обіграв «БІПу», а після цього «Черкаські Мавпи» здобули важку перемогу над «Будівельником» у результативному матчі – 97:94.

Великий внесок у перемогу миколаївців зробила пара Швець – Іванов, яка на двох набрала 37 очок. Артем Швець взагалі видав вражаючий дабл-дабл. В активі Артема 17 очок та 16 підбирань.

У другому матчі ігрового дня шикарну статистику показав Чумаков. За відсутності Кальніченка, Ігор взяв на себе лідерські функції і реалізував 11 із 15 атак з гри. Тим самим, приніс «Мавпам» 30 очок та друге місце на турнірі.

«Будівельник» та «Черкаські Мавпи» видали видовищний матч. У киян запалював новачок – Дугат, який прекрасно розганяв швидкі атаки київського клубу та забивав важкі м’ячі (27 очок). У черкасців була відчутна перевага у передній лінії. Правда дивідендів з цього зуміли витиснути лише у перевазі на підбиранні. В нападі ж у трисекундній зоні суперника черкасцям було не зовсім комфортно.

Рівносильна боротьба точила ся до самого клатчу гри. У заключні хвилини черкаські снайпери реалізували кілька важливих триочкових (12 з 22 загалом у матчі), а Чумаков та Адедіран зібрали вирішальні підбирання на своєму щиті. Як результат «Черкаські Мавпи» оформили важку перемогу, і посіли друге місце на Кубку Венето.

МБК Миколаїв – БІПА 81:76 (21:18; 21:21; 15:12; 24:25)
Черкаські Мавпи – Будівельник 97:94 (19:23; 28:27; 26:32; 24:13)

Підсумкові місця турніру
4. МБК Миколаїв
3. Будівельник
2. Черкаські Мавпи
1. БІПА

Кращі гравці турніру:
кращий захисник – Генрі Дугат (Будівельник)
кращий форвард – Ігор Чумаков (Черкаські Мавпи)
кращий центровий – Анатолій Челован (БІПА)
MVP – Кенет Фандербург (БІПА)

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x