Черкащанина підозрюють у терористичній діяльності

Черкащанина підозрюють у терористичній діяльності

Прокуратура Черкаської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому слідчим відділом УСБУ в Черкаської області за фактом сприяння жителем Черкащини діяльності терористичної організації. Про це «Нова Доба» дізналася від Черкаської обласної прокуратури.

Встановлено, що зловмисник, перебуваючи на тимчасово окупованій території Донецької області, вступив до силового блоку «Міністерства внутрішніх справ» терористичної організації «Донецька народна республіка» та на цей час приймає участь у терористичній організації, а також сприяє її незаконній діяльності.

Останньому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України, санкція статті передбачає максимальне покарання у виді п\’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

На сьогодні розпочато процедуру спеціального (заочного) досудового розслідування, по закінченню якого справу буде скеровано до суду

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x