Черкащани стали менше споживати масла і риби

Черкащани стали менше споживати масла і риби

За даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств у 2015 р. порівняно з 2014 р. відбулися зміни в структурі харчування домогосподарств Черкащини.

Зменшилось споживання: масла – на 25,0%, риби і рибопродуктів – на 15,0%, олії та інших рослинних жирів – на 10,0%, фруктів, ягід, горіхів, винограду – на 5,9%, яєць – на 5,0%, молока, молокопродуктів та масла (в перерахунку на молоко) – на 4,9%, хліба і хлібопродуктів – на 3,8%, овочів, картоплі, грибів – на 3,3%, цукру (включаючи цукор, використаний на кондитерські вироби), меду – на 2,6%. «Нова Доба» про це дізналася в ГУ статистики в Черкаській області.

Залишилось на рівні минулого року споживання сала та жирів тваринних.
Збільшилось споживання м’ясопродуктів та сала (в перерахунку на м’ясо) на 6,1%.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x