15-річний черкасець продавав наркотики біля магазину

15-річний черкасець продавав наркотики біля магазину

Протиправну діяльність 15-річного жителя міста Черкаси викрили працівники Черкаського відділу поліції. У юнака виявили та вилучили опій ацительований. Речові докази направлено на експертизу, та відкрито кримінальне провадження. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До оперативників Черкаського відділу поліції надійшла інформація про продаж наркотичних речовин біля крамниці, яка отримала своє підтвердження. Правоохоронці встановили особу, яка займається розповсюдженням наркотичної речовини – ним виявився 15-річний місцевий житель. Правоохоронці його затримали під час отриманням ним коштів за продаж наркотиків. Під час огляду у хлопця поліцейські вилучили близько 100 мл особливо небезпечної речовини – опію ацетильованого.

Речові докази направлено на дослідження до Черкаського науково-дослідного експертного центру. За даним факто відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінально кодексу України. Наразі слідство встановлює походження наркотиків та осіб причетних до їх реалізації.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x