Родини загиблих поліцейських отримали матеріальну підтримку

Родини загиблих поліцейських отримали матеріальну підтримку

Нещодавно капелан Христианської поліцейської асоціації України Микола Черкасов спільно з головою профспілкової організації Головного управління Національної поліції в Черкаській області Віталієм Очеретяним відвідали родини Станіслава Куліша та Олександра Панюти – правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків щоб надати рідним правоохоронців матеріальну допомогу.

Пройшло вже чимало років з того часу, коли правоохоронці Корсунь-Шевченківського районного відділення прапорщик Куліш Станіслав Володимирович та старший лейтенант Панюта Олександр Валерійович під час затримання правопорушників отримали смертельні поранення. Їхній подвиг поліцейські пам’ятають і донині та дбають про їх родини.

Цього разу з приємною місією до родин загиблих правоохоронців завітали голова профспілкової організації Головного управління Національної поліції в Черкаській області Віталій Очеретяний та капелан Християнської поліцейської асоціації України Микола Черкасов. Правоохоронці зустрілися з родинами загиблих колег, поспілкувалися з дітками та їх дружинами та вручили конверти з матеріальною допомогою.

Правоохоронці і надалі будуть продовжувати дбати про родини загиблих правоохоронців і продовжуватимуть посильно надавати дієву допомогу.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x