Двох містян нагородили за заслуги перед Черкасами

Двох містян нагородили за заслуги перед Черкасами

Пам’ятним знаком «За заслуги перед містом Черкаси» нагородять військового комісара Євгенія Коржа (ІІ ступеня) та викладачку музики Ніну Нескребіну (ІІІ ступеня). Рішення про це ухвалили на сесійному засіданні, яке відбулося 20 вересня. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Полковник Євгеній Корж – військовий комісар об’єднаного міського комісаріату. Упродовж семи місяців і сам безпосередньо ніс службу в зоні проведення антитерористичної операції. Його нагородять за високий професіоналізм, мужність, забезпечення виконання завдань із мобілізації військовозобов’язаних у Черкасах та вагому патріотично-виховну роботу поміж учнівської та студентської молоді. Отримана ним відзнака передбачає ще й виплату грошової премії. Мова йде про 15 мінімальних заробітних плат (тобто становить 21750 грн).

Ніна Нескребіна – заступник голови обласної організації Національної Всеукраїнської музичної спілки, композитор і виконавиця вокального жанру, музичний педагог. Ця нагорода передбачає виплату 14 500 грн.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x