BigLoveFest зібрав 200 закоханих у Долині троянд

BigLoveFest зібрав 200 закоханих у Долині троянд

На годиннику 19.00 і у підніжжя Пагорба Слави вже лунають пісні. Ведуча фестивалю BigLoveFest анонсує захід. Щасливі пари, тримаючись за руки, як бджоли на мед, злітаються у Долину троянд. Для спраглих продають каву, для замерзлих – розпалюють багаття. Поряд стоїть столик, на якому розкладені паперові китайські ліхтарики різноманітної форми.

Про це повідомив власний кореспондент \”Нової Доби\”.

– Сьогодні найбільше купують ліхтарики у формі серця, – каже продавець.

Ведуча розігріває молодь конкурсами. І хоча день Святого Валентина багато черкащан вважає традиційним українським святом, історію його виникнення знають не всі. Марія Кішка, школярка, впевнено розповідає про священного Валентина, який таємно вінчав закоханих, за що отримує квиток у кіно 7D.

Ведуча розважає новоприбулих, заохочує подарунками та закликає не соромитися і проявляти свої почуття голосно на всі Черкаси. Закохані чоловіки, здається, ладні на все. І поки один щиро зізнається у своїх почуттях, інший, загубивши чобіт, біжить до своєї коханої з обіймами. Третій, кричить у мікрофон чимдуж найважливіші три слова. Черкащанам найбільше до душі голосні та щирі зізнання Антона Черниша, який отримує сертифікат на романтичну вечерю у ресторані «Боттічеллі».

– Ми з Іриною разом уже 2,5 року, а знайомі вже років зо 5, – розповідає Антон. – Це вже другий рік поспіль ми виграємо в День закоханих романтичну вечерю. Так приємно!

– Так! Все спонтанно якось. А з іншого боку до свята ми ретельно готуємося. Моніторимо інтернет, дивимося, які заходи заплановано й відвідуємо їх, – запевняє Антонова натхненниця Ірина. – За новинами «Дирекції парку» спостерігаємо постійно, відвідуємо всі фестивалі. Цього разу дізналися про BigLoveFest з особистої сторінки Фейсбуку Олександра Радуцького. Гарне свято! Ще ліхтарик будемо запускати!
– Сьогодні велике свято – День закоханих. Дуже важливо, щоб у серцях панувало не лише кохання до другої половинки, а й любов до батьків, до дітей, до друзів, до оточення та навколишнього середовища, – говорить директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький. – BigLoveFest вже кілька років поспіль збирає у Долині троянд закоханих. Цьогороку, окрім традиційного святкування, ми виконуємо благодійну місію – збираємо кошти на генетичне обстеження 14-річної черкащанки Насті Новакової, діагноз якій можуть поставити лише німецькі лікарі. Уже завтра передамо зібрані 2 240 гривень її мамі.

Було приємно усвідомлювати, що люди навіть за такої погоди прийшли й купили ліхтарики, і не тільки як символ кохання, а й заради того, щоб гроші пішли на лікування юної черкащанки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x