Жителям Канівщини рятувальники нагадали про правила безпеки

Жителям Канівщини рятувальники нагадали про правила безпеки

Піклуючись про безпеку мешканців Канівщини, співробітники Канівського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області постійно проводять інформаційно-роз’яснювально роботу серед жителів міста Канів і мешканців віддалених сіл району. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Черговий профілактичний рейд канівські рятувальники провели у селі Межиріч. Традиційно участь у заході взяли працівники селищної ради та активісти. Спільні групи відвідали у першу чергу домоволодіння, в яких мешкають найменш захищені категорії, пенсіонери, самотні, переселенці та неблагополучні родини.

Спілкуючись з господарями, фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій перевірили готовність приладів опалення та електрогосподарства до експлуатації у зимовий період, наголосили громадянам на дотриманні правил пожежної безпеки у побуті та під час прибирання власних територій.

Рятувальники роз’яснили жителям села правила безпечної поведінки з електропобутовими приладами та відкритим вогнем, наголосили на небезпеці спалювання сухої трави на власних подвір’ях.

Співробітники ДСНС черговий раз нагадали селянам номери телефонів екстрених служб та вручили пам’ятки в яких зазначені основні правила пожежної та техногенної безпеки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x