На Черкащині стартував Міжнародний інвестиційний форум

На Черкащині стартував Міжнародний інвестиційний форум

Сьогодні розпочався ІІ Міжнародний Черкаський інвестиційний форум, який має назву «Залучимо інвесторів у Черкаську область разом». Захід відбувається під егідою облдержадміністрації та Української бізнес-асоціації. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Зараз події форуму відбуваються у селі Сокирне на базі санаторію «Перлина». Серед гостей, окрім широких бізнес-кіл з України, присутні делегації Словенії, Польщі, Нідерландів, Франції.

Відкрив форум голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, який зазначив:
«Без інвестицій ми не будемо конкурентноспроможним регіоном. Між областями України вже розвивається конкуренція, тому і ми маємо напрацювати механізми і дієві інструменти, створити команду. Такі механізми ми будемо презентувати сьогодні. Це Агенція регіонального розвитку і технопарки».

Зараз триває дискусія на тему «Інвестиційний потенціал регіону», в якій беруть участь президент Української бізнес-асоціації Володимир Чеповий, голова ради директорів компаній FreezOil Роланд Піпер.

Про позитиви та недоліки інвестиційногоь потенціалу регіону розповів президент холдингу «Сатурн-Україна» Олександр Громенко. Він вважає Черкащину привабливим регіоном для інвесторів та запропонував гостям співпрацювати із областю.

На учасників форуму чекає обговорення нових інструментів управління регіональним розвитком та презентація Агенції регіонального розвитку Черкаської області.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x