Віталій Коваль з робочим візитом відвідав Драбівщину

Віталій Коваль з робочим візитом відвідав Драбівщину

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Коваль побував сьогодні з робочим візитом в Драбівському районі. Цього дня Віталій Володимирович ознайомився з роботою закладів соціальної сфери селища. Відвідуючи установи, спілкуючись з керівництвом району, він наголосив на першочергових завданнях щодо сталого функціонування закладів соціально-культурної сфери в осінньо-зимовий період 2016-2017 років. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі ОДА.

Під час візиту відбувся також і прийом громадян. Жителі Драбівщини зверталися з питаннями перерозподілу медичної субвенції, добудови другої черги Драбівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені С.В. Васильченка-гімназія», виділення земельних ділянок для учасників АТО, екологічні проблеми та ін.

За результатами виїзного прийому, Віталій Коваль надав конкретні доручення відповідним службам, водночас запевнивши, що питання соціально-культурних закладів Драбівщини знайдуть своє відображення в ініціативах області на 2017 рік.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x