Чорнобаївські депутати на сесії розглянули 25 питань

Чорнобаївські депутати на сесії розглянули 25 питань

20 вересня 2016 року відбулася сесія Чорнобаївської районної ради, яку провів голова районної ради Григорій Зінченко. «Нова Доба» про це дізналася в Черкаській обласній раді.

Було розглянуто 25 питань порядку денного. Зокрема, внесено зміни до ряду рішень, що приймались на сесіях у цьому та минулому роках. Чимало питань стосувалось районних програм – були прийняті нові та в порядку контролю за їхнім виконанням заслухано хід виконання вже діючих.

Депутатами було розглянуто питання про стан законності і правопорядку на території Чорнобаївського району. З цього приводу інформували начальник сектору превентивної діяльності Чорнобаївського відділення поліції О.В.Мехеда та заступник керівника Золотоніської місцевої прокуратури О.Ю.Чумаченко.

Про фінансово-економічну діяльність Чорнобаївського комунального поліграфічного підприємства районної ради проінформував його директор О.В. Любарський. В ході розгляду цього питання депутати внесли пропозицію розробити програму розвитку підприємства з метою підвищення якості наданих послуг і розширення їх спектру. Пропозиція отримала одноголосну підтримку депутатів.

Затверджено ряд Статутів підприємств та організацій району. На сесії було прийнято рішення щодо введення додаткових штатних одиниць у закладах освіти та медицини, погоджено списання і продаж майна районної комунальної власності, внесено зміни до районного бюджету на 2016 рік.

Одним із додаткових питань, винесених на розгляд сесії, було питання про збереження доріг місцевого та державного значення в межах Чорнобаївського району.

Депутатами було схвалено текст звернення депутатів Чорнобаївської районної ради до Прем’єр-міністра України, голови Черкаської обласної адміністрації та голови Чорнобаївської районної державної адміністрації щодо ремонту доріг в Чорнобаївському районі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x