Маленьким черкащан, які народилися на День міста, вручили візочки

Маленьким черкащан, які народилися на День міста, вручили візочки

Сертифікати на отримання трьох дитячих візочків отримали у подарунок від міської влади родини, у яких 17 вересня на День міста народились малята. Така традиція в Черкасах існує вже досить давно. Тож і цього року міська влада з нагоди свята вітає породіль, які у День міста народили нових маленьких черкасців. Зокрема, 17 вересня у Черкасах народилось дві дівчинки та один хлопчик. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

Від імені міського голови Анатолія Бондаренка дитячі візочки новоспеченим матусям вручив заступник міського голови Ігор Коломоєць. А також побажав породіллям та їхнім малюкам міцного здоров’я, щастя, родинного благополуччя, добробуту і щоб обов’язково їхні серця зігрівали тепло і турбота близьких.

За словами головного лікаря Черкаського міського пологового будинку «Центру матері та дитини» Володимира Зеленька, приємно, що міська влада започаткувала таку гарну традицію. Адже для молодих мам, які народили своїх малят на День міста, віднині – це подвійне свято.

Володимир Миколайович розповів, що у пологових будинках Черкас в останні роки лікарі приймають близько трьох тисяч пологів. Приміром, торік у місті відбулось 3147 пологів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x