Жіноча баскетбольна команда з’явиться у Черкасах

Жіноча баскетбольна команда з’явиться у Черкасах

До Черкас повернеться жіночий баскетбол. МГО «Країна Баскетболія» з нового сезону розпочинає набір дівчат 2006-го року народження. Вже з листопада команда дівчат розпочне виступи у чемпіонаті України серед команд 2006 року народження. Команда матиме назву «Венето-Черкаси». Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби БК «Черкаські Мавпи».

Тренуватиме молодий колектив спеціаліст Олена Фатнєва. Перші тренування дівчачої команди уже розпочалися у стінах Черкаського Політехнічного технікуму. 28-го вересня (17.30) у цьому ж залі розпочнеться відкрите тренування, на яке можуть прийти усі охочі дівчата 2006-2007 р.н. Під час тренування відбудеться відбір до баскетбольної команди.

Олена Фатнєва, тренер: «Ми хотіли б запросити на перегляд дівчат, які бажають займатися баскетболом. Це прекрасний вид спорту і впевнена, що він зацікавить і батьків і дітей. Зрозуміло, що вагомих завдань у свій перший сезон ми ставити не будемо. Головне – це навчити дівчат грати у баскетбол, розуміти цю гру. Можливо через кілька сезонів потрібно буде ставити і турнірні завдання».

Відзначимо, що жіночий баскетбол на базі «Черкаських Мавп» свого часу активно розвивався. Більше того, команда «Марель-Черкаси» виступала у чемпіонаті України. Востаннє в українській першості цей колектив був представлений у сезоні 2008-2009.

Цього разу у клубі роблять ставку на юнацький баскетбол та народження нових імен.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x