Студія Квартал-95

Студія Квартал-95

Нова новорічна програма Студії Квартал-95.
Компанія «Студія Квартал-95» була заснована в 2003 році на базі команди КВК «95 Квартал». За понад 12 років свого існування компанія зайняла лідируючі позиції на українському ринку, надаючи повний комплекс послуг у сфері виробництва телевізійних і кіно-проектів.

Візитною карткою компанії, як і на зорі творчої діяльності, так і зараз залишається популярне розважальне гумористичне шоу «Вечірній квартал». Але за роки свого існування «Студія Квартал-95» успішно розвинула ряд інших напрямків. Це і виробництво телевізійних фільмів і серіалів, і зйомки повнометражного кіно, і виробництво телевізійних продуктів різного формату, а також концертна діяльність і організація масштабних заходів.

На сьогоднішній день «Студія Квартал-95» є найбільшим продакшеном на території України. Великий професійний авторський колектив компанії, що складається більш ніж з тридцяти авторів, займається написанням сценаріїв для кіно і телевізійних проектів (розважальні телешоу, телевізійні фільми і серіали, художнє кіно і мюзикли).

Дата: 28 грудня 2015, 19:00
Де: ПК «Дружба Народів», м. Черкаси, бул. Шевченка, 249

Ціна – від 300 до 1150 грн

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x