«Черкаський Дніпро» «всуху» зіграв на рідному полі з «Миколаєвом»

«Черкаський Дніпро» «всуху» зіграв на рідному полі з «Миколаєвом»

МФК «Миколаїв» украй незручний суперник для нашої команди: востаннє черкащани перемагали свого опонента аж у1998 році, а в рідних стінах – аж у 1989. Ось уже сьомий матч поспіль дніпряни не можуть забити бодай гол у ворота миколаївців. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби ФК «Черкаський Дніпро».

«Черкаський Дніпро» – МФК «Миколаїв» 0:0

Дата матчу – 25.09.2016 р.
11 тур. м.Черкаси. Центральний стадіон. 2100 глядачів. +13. Поле – 4. Початок о 16:00.
Арбітри: В.Новохатній (м.Київ), В.Дорошенко (м.Житомир), В.Нижник (м.Вінниця).
Спостерігач арбітражу: В.Денисюк (Київська обл.).

«Черкаський Дніпро»:
О.Будюк, В.Шопін, Р.Гончаренко, О.Тарасенко, О.Синьогуб, О.Цибульник, І.Семенина (О.Савченко, 46), І.Мединський (Я.Ямполь, 69), А.Крамар, Д.Скепський, О.Ковпак (О.Маїк, 72). Запасні: М.Кучинський, Д.Балан, О.Давидов, А.Ісраілов. Тренер: О.Кирилюк.

МФК «Миколаїв»: Р.Чумак, В.Берко (В.Саркісян, 68), Д.Кошелюк, В.Момот (Ю.Батюшин, 82), А.Муховиков, А.Ковальов, В.Павлов, Ю.Буличев, Д.Сартіна, О.Сафонов (О.Лакуста, 46), В.Рогозинський. Запасні: О.Майборода, О.Пінчук, А.Бессалов, Д.Назаренко. Тренер: Р.Забранський.

Попередження: О.Цибульник (57) – В.Момот (35), Д.Сартіна (68), Ю.Батюшин (88).

Черкащани активно провели перший тайм. На старті поєдинку під час подачі із корнера Антону Крамару з кута воротарської не вдалося влучити у «рамку». Господарі поля марно намагались підібрати ключі до захисту приїжджої команди, відтак у хід очікувано (перед грою у Черкасах пройшов інтенсивний дощ) пішли удари з дальньої дистанції. Олександр Цибульський та двічі Денис Скепський були близькими до мети.

Миколаївці не залишились у боргу і в компенсований перед перервою час під час розмашистої атаки голкіпер дніпрян Орест Будюк почергово зреагував на удари із лінії карного майданчика Антона Муховикова та Валерія Рогозинського.

На початку другого тайму капітан черкащан Олег Тарасенко під час розіграшу кутового на підборі пробив над поперечкою воріт МФК «Миколаїв», згодом Олександру Ковпаку не вистачило дещиці аби нанести завершальний удар.

Гості все частіше і сміливіше почали переходити до атакувальних дій. Кінцівка поєдинку пройшла в обопільних атаках – кожна із команд намагалася досягти переможного результату за підсумком звітного матчу.

Проте табло Центрального стадіону прохолодного осіннього вечора зафіксувало сумні нулі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x