Через світильник на Жашкіщині загинула пенсіонерка

Через світильник на Жашкіщині загинула пенсіонерка

25 вересня о 5:00 у селі Веселий Кут під час пожежі загинула 91-річна домогосподарка. Пожежа почалася від нічного світильника, який було встановлено впритул до постільної білизни. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Речі загорілися, коли жінка спала. Отруївшись димом, літня жінка не зуміла відреагувати на загорання. Дим у будинку виявили сусіди, які зранку прийшли провідати пенсіонерку.

Після повідомлення рятувальників про загорання на місце пожежі прибула місцева пожежна команда із села Ярославка, яка ліквідувала пожежу.

У цьому році в області на пожежах загинуло 38 осіб, ще 40 завдяки оперативним та професійним діям фахівців ДСНС вдалось врятувати.

Управління ДСНС України у Черкаській області звертається до мешканців області із застереженням.

З настанням холодної пори року збільшилась кількість пожеж з причини експлуатації несправного пічного опалення або неправильної використання електрообігрівальних приладів. Лише за останні три дні і області сталося шість пожеж з цих причин. Загинуло вже двоє громадян, одна жінка отримала опіки.

У зв’язку з цим просимо перевірити стан печей, відремонтувати димарі, потрусити сажу та прибрати з горищ легкозаймисті речі. Перевірте якість електропроводки та наявність сертифікованих запобіжників. Будьте обережні при палінні та використанні відкритого вогню на горищі, в підвалах, сараях та інших підсобних приміщеннях!

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x