В Умані внесли зміни до бюджету

В Умані внесли зміни до бюджету

На порядок денний було винесено понад 60 питань, серед яких основними були виконання міського бюджету та виконання показників Програми економічного і соціального розвитку м. Умань за І півріччя 2016 року. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Уманського міськвиконкому.

Депутати внесли зміни до міського бюджету на поточний рік у зв’язку із збільшенням обсягів державної субвенції на надання пільг на житлові субсидії населенню у розмірі 550 тис. грн., освітньої та медичної субвенцій на зарплату освітянам у розмірі 198 тис. грн. та медичним працівникам у розмірі 174 тис. грн. Також депутати проголовували за виділення з міського бюджету 186 тис. грн. на проведення капітального ремонту опалювальної системи Будинку ветеранів.

Під час сесії було затверджено міську програму «Безпечне місто» на 2016-2020 роки, спрямовану на посилення заходів безпеки та захисту життя і здоров’я мешканців міста.

Також міські обранці затвердили Програму управління комунальним майном територіальної громади м. Умань до 2020 року та внесли зміни до програми соціальної допомоги «Турбота» і Програми енергозбереження та енергоефективності м. Умань на 2016-2020 роки.

Рішенням сесії було призначено податкового агента за справлянням туристичного збору в м.Умань. Ним стало ТОВ «Нацконтроль».

Також депутати передали 22 будинки з балансу РЕУ на баланс новостворених ОСББ і прийняли у комунальну власність 17 будинків ДП «Рубін».

Всього на сесії були присутні 28 депутатів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x