На Городищині та Христинівщині сільських голів оштрафують за конфлікт інтересів

На Городищині та Христинівщині сільських голів оштрафують за конфлікт інтересів

У вересні під час превентивних заходів щодо попередження правопорушень, пов’язаних з корупцією, співробітники Управління захисту економіки в Черкаській області склали 5 адміністративних протоколів на службових осіб. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Так, у вересні поточного року в Городищенському та Христинівському районах співробітниками Управління захисту економіки в Черкаській області складено по 2 адміністративних протоколи на одного секретаря та одного голову сільських рад за адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, зокрема за неповідомлення про наявність конфлікту інтересів та вчинення дій в умовах реального конфлікту інтересів.

Відповідальність за вчинення кримінального правопорушення передбачена частиною 1 та 2 статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція по даним статтям тягне за собою по першій частині – накладення штрафу від 100 до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян та другій частині – накладення штрафу від 200 до 400 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x