Красива дата спровокувала весільний бум у Черкасах

Красива дата спровокувала весільний бум у Черкасах

Красива дата спровокувала весільний бум у Черкасах. Одружитися саме в День закоханих тут вирішила аж 31 пара. Молодята справді вірять, що цей день принесе їм щастя. Переконалася наша Світлана Литвак.

Ні довгих пишних суконь, ні весільних кортежів. У холодний і дощовий невесільний сезон черкасці наввипередки поспішають стати на весільний рушник.
Ірина і Віталій, молодята: «Мы заранее запланировали, когда мы будем отмечать этот праздник. День Святого Валентина преднамеренно выбрано днем нашего бракосочетания. Свадьба у нас будет летом, а роспись сейчас».
Молодята зізнаються: таку дату для шлюбу пропустити не могли. Її обирали не з практичних міркувань, а сподіваючись на магічність свята. Це, кажуть, було рішення…
Ірина і Віталій, молодята: «… Обох!!!».
А от у Лілі та Дмитра є ще й додатковий привід побратися саме 14 лютого.
Лілія і Дмитро, молодята: «Эта дата нам сопутствует уже очень много времени. Потому что мы познакомились 14-го. С 14 очень много связано».
Аби взяти шлюб сьогодні, назбиралася аж 31 заявка. І це проти звичайних щонайбільше десяти.
Лариса Чернікова, начальник відділу державної реєстрації актів цивільного стану Черкаського міського управління юстиції: «Зазвичай це багато за такого періоду, за такого сезону».
Через такий аншлаг у РАЦСі працюють без обіду. Молодята палко вірять: подружнє життя, зачате 14 лютого, буде щасливим і довгим. Не такі романтичні працівники РАЦСу. У магічності дати вони сумніваються. Радять новоспеченим подружжям просто берегти свої родини, щоб не розлучатися.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x