«The zoo story» або «Що сталося у зоопарку»

«The zoo story» або «Що сталося у зоопарку»

У Черкасах показали містянам нову виставу від театр-студії «PROtest». Так нова мистецька група заявила про себе, представивши на розгляд черкасців п’єсу Едварда Олбі «The zoo story». Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

Сухе листя, дерев’яна лавка та терпкий запах осені – за декорації, у ролях – двоє незнайомців, локація – сонячний недільний день. Так на допрем’єрному показі театр-студія «PROtest» зустріла перших глядачів. Головні ролі виконували Микола Зайнчківський та Павло Гончаров. Режисер вистави – Сашко Демешко.

Вистава розповідає про тонку грань між світом божевільної, але справді вільної особистості, і світом успішної, сімейної людини, яка давно не мала нічого «свого», окрім кілька годин на тиждень спокою, сидячи на лавці у парку.

Підготовка вистави тривала понад місяці. Самі актори зізнаються, що це було досить складно, адже такі ролі вимагають особливого підходу. До всього студію, де відбулася вистава усі учасники «PROtestу» облаштували власноруч. Про це розповів керівник нової мистецької студії Сергій Проскурня.

Надалі театр-студія планує ще організовувати літературні вечори, конференції, влаштовувати майстер-класи і творчі зустрічі.

Прем’єрні покази нової п’єси «The Zoo Story» відбудуться у 30 вересня о 20:00, 2 жовтня о 18:00 та 3 жовтня о 20:00 за адресою: бульвар Шевченка, 274/1, 3-ій поверх (над «Некафе»).

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x