У Черкаському терцентрі відбулося «Свято дружби»

У Черкаському терцентрі  відбулося «Свято дружби»

«Дружба та братство – дорожче багатства!» – з цією думкою, породженою людською мудрістю, 14 лютого в територіальному центрі соціальної допомоги Придніпровського району Черкас для 16 дітей з обмеженими можливостями було проведено «Свято дружби» з нагоди дня Святого Валентина. Організатори заходу прагнули навчити дітей оцінювати вчинки товаришів; формувати в них уявлення про те, що добра, чуйна людина завжди прийде на допомогу іншому; виховувати доброзичливі стосунки між людьми.

Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Черкаської міської ради.

У гості до дітей завітала бабуся Шапокляк (масажист Інна Тарасенко), яка намагалась навчити всіх присутніх робити погані вчинки, вживати лайливі слова. Та діти переконали бабусю, що треба бути добрими, чемними й тоді можна мати багато друзів.

Малюки продекламували чудові вірші про дружбу, пограли з бабусею в рухливі ігри: «Збери друзів», «Хто спритніший» та ін.
Потім спільно виконали пісню : «Дружба віддана…» та вручили один одному власноручно виготовлені «валентинки».
Соціальні вихователі Тетяна Кулик та Тамара Картавцева привітали своїх підопічних, побажали їм рости здоровими, привітними, чуйними, поважати батьків, а відтак – знаходити нових і нових друзів.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x