Команда істориків УДПУ стали переможцями молодіжного квесту

Команда істориків УДПУ стали переможцями молодіжного квесту

У рамках святкування ювілейного Дня міста за сприяння Уманської міської ради відбувся молодіжний історичний квест, присвячений 400-ій річниці найдавнішої писемної згадки про місто Умань. У цікавій, живій формі студенти вивчали місто Умань, дізнавалися про його визначні місця та історичні об’єкти. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі УДПУ.

Команда істориків УДПУ стали переможцями молодіжного квесту

Учасниками квесту стали 10 студентських команд від навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації. Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини у заході представляли 4 команди: історичний факультет, факультети іноземних мов, української філології, соціальної та психологічної освіти.
Завдання квесту були надзвичайно цікавими та пізнавальними, сприяли розвитку лідерських якостей студентів. Кожне нове завдання додавало азарту командам. Не дивлячись на втому, учасники пришвидшували свій рух і намагалися не пропускати суперників вперед. Через годину фінішна пряма зустрічала тріумфаторів на головній сцені міста, де на них очікували жителі та гості міста.

Команда істориків УДПУ стали переможцями молодіжного квесту

Студенти історичного факультету УДПУ не залишили жодній іншій команді шансів на перемогу і за результатами змагань здобули заслужене І місце. Команда факультету української філології посіла ІІ місце. Учасники історичної гри отримали грамоти та цінні призи, які їм особисто вручив мер міста Олександр Цебрій. Команда ж переможців, яку представляли Андрій Гончар, Мирослава Пересунько, Мирослава Стецько, Максим Стангріт та Ліана Ціліцінська, – ще й право політати на повітряній кулі над старовинним і прекрасним містом Умань.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x