Жителька Корсунщини обікрала свою знайому

Жителька Корсунщини обікрала свою знайому

З домоволодіння вона викрала планшет, який встигла продати. Сума завданих збитків становить 2200 гривень. Відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Корсунь-Шевченківського відділення поліції звернулась 44-річна жителька одного із сіл району. Заявниця повідомила, що з її будинку викрадено планшет. Також вона додала, що у крадіжці підозрює свою знайому, яка того вечора гостювала у неї.

Правоохоронці вирішили перевірити на причетність 37-річну жінку. Перевіряючи надану інформацію, поліцейські дізнались, що вказана жінка продала схожий за описом викрадений планшет у місті Корсунь. Підозрювану відшукали та запросили до відділення поліції для дачі показів. Вона розповіла, що під час застілля у знайомої побачила планшет та скористалась нагодою щоб викрасти.

За даним фактом слідчим відділенням Корсунь-Шевченківського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x