Грабіжник забрав усі заощадження пенсіонерки

Грабіжник забрав усі заощадження пенсіонерки

Зловмисника, який пограбував пенсіонерку, було затримано протягом кількох годин. Він якраз міняв викрадені ним гроші в одному із обмінних пунктів Умані.

Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До чергової частини Уманського райвідділу міліції звернулася жителька села Коржова Слобода, яка повідомила про пограбування. Зловмисник зважився серед білого дня вимагати гроші в 81-річної односельчанки. Коли жінка відмовилася, він силою відібрав усі її заощадження та швидко зник.

У ході розмови із потерпілою було з’ясовано, що жінка віддала вимагачу гривні та долари США. Міліціонери взялися перевіряти всі пункти обміну валюти в Умані. В одному із них оперативники побачили чоловіка, який за зовнішніми ознаками був схожим на розшукуваного. Його було затримано та доставлено до Уманського районного відділу міліції.

Наразі слідчими Уманського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до чотирьох років. Речові докази вилучено, триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x