В Умані прикрили нелегальний гральний заклад

В Умані прикрили нелегальний гральний заклад

Гральний заклад діяв під виглядом легального пункту з розповсюдження державних лотерей. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Гральне обладнання та грошові кошти, здобуті незаконним шляхом вилучені. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

Отримана інформація про діяльність незаконного грального закладу була відразу зареєстрована. В результаті оперативних заходів, дані знайшли своє підтвердження.

Оперативники з’ясували, що гральний заклад, який працював виключно у нічний час, розташований в центрі міста Умань та діяв під виглядом легального пункту з розповсюдження державних лотерей.

Під час санкціонованого обшуку співробітники УЗЕ, спільно з представниками Уманського відділу поліції та місцевої прокуратури виявили та вилучили 10 ігрових комп’ютерних терміналів з обладнанням, які використовувались для надання незаконних гральних послуг та кошти, отриманні від незаконної діяльності.

За даним фактом розслідується кримінальне провадження відкрите за статтею 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді накладення штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x