Черкаська облрада просить в Уряду додаткових коштів на освіту і медицину

Черкаська облрада просить в Уряду додаткових коштів на освіту і медицину

Сьогодні під час другого пленарного засідання восьмої сесії обласної ради сьомого скликання депутати проголосували за підтримання звернення до Президента, Кабміну та Верховної Ради України щодо виділення додаткових коштів освітньої та медичної субвенції. Про це повідомляє власний кореспондент «Нової Доби».

«З метою наповнення місцевих бюджетів області, вишукання додаткових джерел надходжень до бюджету, економного і раціонального використання бюджетних коштів та посилення фінансово-бюджетної дисципліни, місцевими органами влади на 2016 рік затверджені відповідні заходи. В результаті їх реалізації на вирішення проблем освітньої та медичної галузей залучено понад 145 млн. грн.

Проте вирішити у повному обсязі проблему без додаткового фінансового ресурсу з державного бюджету місцеві органи влади не в змозі.

Враховуючи вищевикладене, депутати Черкаської обласної ради VII скликання просять під час внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік», зокрема при розподілі стабілізаційної дотації та резерву коштів освітньої і медичної субвенцій, врахувати потребу Черкаської області у додатковому фінансовому ресурсі та виділити 92 млн. грн. освітньої субвенції та 115 млн. грн. медичної субвенції», – йдеться у зверненні.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x