«Свобода» заблокувала трибуну, щоб не допустити передачі «Фармації» в оренду

«Свобода» заблокувала трибуну, щоб не допустити передачі «Фармації» в оренду

Конфліктна ситуація між депутатами виникла, коли було винесено пропозицію щодо передачі в оренду ЧОКП «Фармація». Повідомляє власний кореспондент \”Нової Доби\”.

Після того, як неодноразово було призупинено сесію, головами профільних комісій було вирішено не розглядати це питання і перенести його на наступну сесію обласної ради, попри те трибуна й досі лишається заблокованою.

Хоча прохання «свободівців» щодо «Фармації» було задоволене, це не змусило їх розблокувати трибуну. Керівник фракції Юрій Ботнар заявив, що вони будуть доти блокувати трибуну, доки не знімуть питання з порядку денного щодо створення Національного парку «Холодний Яр»

Попередньо фракція “УКРОП” до порядку денного внесла проект рішення щодо недоцільності створення холодноярського заповідника. Саме на сьогоднішньому засіданні депутати мають проголосувати за звернення до Прем’єр-міністра України, Міністерства АПК, комітету Верховної Ради з питань екологічної політики щодо недоцільності створення національного природного парку “Холодний Яр” на території Кам’янського району.

Голова обласної ради Олександр Вельбівець, попри заблоковану трибуну, вирішив продовжити засідання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x