«Це вже анархія, а не демократія», – Рубан про засідання сесії

Сесія обласної ради завершила свою роботу так і не розглянувши низку питань. Свою думку щодо перебігу засідання висловив керівник Черкаської міської організації партії «Блок Петра Порошенка» Сергій Рубан на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук».

«Свобода» в черговий раз зірвала сесію Черкаської обласної ради. Без розгляду залишились важливі для населення області бюджетні та соціальні питання. Це бєспрєдєл, коли молодий представник «Свободи», депутат міської ради, застосує фізичну силу до депутата обласної ради Віталія Веретільника (син якого завтра відправляється в #АТО) коли він намагався увімкнути табло, та забезпечити продовження сесії», – висловив свою думку щодо перебігу засідання Сергій Рубан. – Голова обласної ради, представник партії Олександр Вельбівець оголосив перерву в пленарному засіданні сесії.
Мені прикро, що через намагання попіаритись деяких політичних сил, без підтримки залишитись люди, які мають проблеми зі здоров\’ям та соціально не захищені верстви населення. Представники фракції \”Солідарність\” в обласній раді закликають всіх до конструктиву та турботи про людей.
Працівники поліції виявляється не спроможні забезпечити праворядок. Це вже анархія, а не демократія».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x