Ботнар: «Це не анархія, а звичайний парламентський процес»

Ботнар: «Це не анархія, а звичайний парламентський процес»

Керівник Черкаського обласного осередку ВО «Свобода» Юрій Ботнар прокоментував власному кореспонденту «Нової Доби» ситуацію, що сталася сьогодні під час сесії обласної ради.

– Те, що відбулося сьогодні в жодному разі не анархія, а звичайний парламентський процес. Загалом, що відбулося? Ми виступили з вимогою припинити порушувати регламент і не вносити питання, власне, дирибану «Фармації». Ми домоглися того, що регламент по цьому питанню порушувати припинили і його мали розглянути за відповідними правилами всі комісії, які є повноважними щодо цього питання. Після цього певні політичні сили, які були зацікавлені в протисканні питання Фармації, вирішили помститися нам, голосуючи проти нашої пропозиції зняти з розгляду порядку денного питання, яке ініціював УКРОП, щодо недоцільності створення парку Холодний Яр. Ми запропонували зняти з розгляду це питання і дати можливість попрацювати над ним робочій групі. Другим чинником, який спричинив цю ситуацію, стали певні політичні торги більшості з фракцією Укроп.

Мені дуже прикро, що через одне звернення Укропу депутати взагалі вирішили самі зірвати сесію, а ми вже були вимушені діяти за інтересами громадян України, адже Холодний Яр не є власністю ні конкретного лісгоспу, ні окремих громад, які живуть поруч.

Я насправді хотів би, щоб ми продовжували сесію далі, за регламентом, адже на ній розглядалися дуже важливі питання, змін до бюджету. Але, на жаль, новоутворена сьогодні широка коаліція, до якої примкнула частина Батьківщини, власне не була зацікавлена в тому, щоб конструктивно завершити це пленарне засідання.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x