Шполянку привітали з 90-річним ювілеєм

Шполянку привітали з 90-річним ювілеєм

Керуюча справами виконавчого комітету Шполянської міської ради та голова міської ради ветеранів війни і праці привітали з 90-річчям жінку, в трудовій книжці якої один-єдиний запис – технолог Шполянського цукрового заводу.

7 жовтня відзначала ювілей Ніна Микитівна Ложкова, яка все своє життя присвятила розвитку однієї зі стратегічно важливих галузей харчової промисловості України – цукрової. \”Нова Доба\” про це дізналася в Шполянській міській раді.

Хоча Ніна Микитівна народилася у В’язівку, та Шпола стала для неї рідною. Адже саме в цьому місті знайшла улюблену роботу, чоловіка, народила двох діток, які подарували їй четверо внуків. Ювілярка приймала вітання ще й від чотирьох правнуків.

Керуюча справами виконавчого комітету міської ради Тетяна Герус та голова міської ради ветеранів війни і праці Микола Торба побажали Ніні Микитівні міцного здоров’я, бадьорості, оптимізму та радості від успіхів членів великої і дружньої родини. А ще – виконали побажання іменинниці – сфотографувалися з нею на згадку.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x