Негода ускладнила рух автотранспорту на Черкащині

Негода ускладнила рух автотранспорту на Черкащині

В ніч проти 9 жовтня Черкаська область потрапила в зону дії циклону, основними проявами якого стали сильний вітер та злива. Негода спричинила багато надзвичайних ситуацій на Черкащині. Про це «Нова Доба» дізналася від прес-служби Управління ДСНС у Черкаській області.

Так, у Черкасах о 22:00 до оперативно-координаційного центру надійшло повідомлення про падіння на перехресті вулиць Гоголя-Пастерівська дерева, яке заблокувало проїжджу частину. Внаслідок події рух транспортних засобів по вулиці Пастерівській було перекрито. Співробітники Державної пожежно-рятувальної частини №1, які прибули за викликом, застосувавши інженерне обладнання, звільнили автодорогу та відновили рух автотранспорту.

Аналогічні випадки сталися вночі поблизу сіл Сердегівка Шполянського району та Ліпляве Канівського району. Поблизу Ліплявого у затор потрапило 15 транспортних засобів. Рятувальники місцевої пожежно-рятувальної частини упродовж години прибрали з автодоріг повалені дерева та відновили транспортний рух.

Внаслідок сильних дощів у Черкасах сталося підтоплення кількох ділянок автодоріг.
Найбільш складна ситуація була на вулиці 30 років Перемоги в районі транспортного кільця на вулиці Олени Теліги.

Частина водіїв, які на власний ризик намагалися подолати автівками цю ділянку убрід, врешті, заливши двигуни, зупинилися.

Необачних автовласників звільнили рятувальники з аварійно-рятувального загону спеціального призначення та Державної пожежно-рятувальної частини №3, які упродовж години, коли на вулиці був найвищий рівень води, витягли з водного полону у безпечне місце 6 автомобілів.

Аналогічні випадки сталися і на перехресті вулиць Гоголя-Гуржіївська та ділянок по вулиці Пацаєва, де рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №1 надали допомогу трьом автовласникам.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x