На Чорнобаївщині викрили 20-річного вбивцю

На Чорнобаївщині викрили 20-річного вбивцю

Слідчим відділом Чорнобаївського ВП Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, а саме вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині. Про це «Нова Доба» дізналася у Золотоніській міжрайонній прокуратурі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 20-річний житель с. Васютинці Чорнобаївського району у вересні 2015 року у вечірній час, на основі раптово виниклих неприязних відносин умисно завдав чоловіку удари сокирою та молотком в життєво важливі органи, а саме обличчя та голови.

Потерпілий отримав тілесні ушкодження: черепно-мозкову травму з розтрощенням кісток склепіння та основи черепа, кісток обличчя, від чого і настала його смерть.

Незважаючи на те, що тіло потерпілого було виявлене лише через півроку з часу вбивства, спільними зусиллями правоохоронних органів Чорнобаївського району вбивцю було знайдено та обвинувальний акт за вказаним фактом 30 вересня направлено до Чорнобаївського районного суду.

Вбивці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 7 до 15 років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x