Черкащанин Іван Ткаченко – чемпіон України з кікбоксингу

Черкащанин Іван Ткаченко – чемпіон України з кікбоксингу

З 6 по 9 жовтня в місті Дніпро відбувся Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих у розділах: фул- контакт, поінт-файтинг, кік-лайт та музичні вправи. Чемпіонат проведений з метою широкого залучення населення до занять фізичною культурою та спортом, відбору сильніших спортсменів до складу збірної команди України для участі в міжнародних змаганнях та підведення підсумків роботи в спортивних організаціях. Про це «Нова Доба» дізналася від Держекоінспекції у Черкаській області.

З великою гордістю за нашого колегу — державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Черкаської області Івана Ткаченка, повідомляємо, що перше місце у супертяжкій ваговій категорії +91 кг і звання Чемпіона України з кікбоксингу у розділі фул-контакт здобуто ним в нелегкій боротьбі. Адже взяли участь у змаганнях 500 учасників з усієї країни.

Щиро вітаємо і заслуженого тренера України Юрія Івановича Зубова, який виховує нашого чемпіона, бажаємо наставнику і спортсмену міцного здоров′я і нових спортивних звершень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x