Житель Драбівщини обікрав односельчанку

Житель Драбівщини обікрав односельчанку

З домоволодіння він викрав зварювальний апарат, який наступного дня продав знайомому. Сума завданих збитків становить 3700 гривень. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України. Про це «Нова Доба» дізналася від ГУ НП у Черкаській області.

До Драбівського відділення поліції звернулась жителька одного із сіл району та повідомила про крадіжку з її будинку. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Заявниця розповіла, що з дому викрадено зварювальний апарат і в крадіжці вона підозрює односельчанина, який напередодні запропонував їй допомогти по господарству на подвір’ї, поки вона перебувала у своєї сусідки вдома. До правоохоронців надійшла інформація, що цей чоловік продав односельчанину викрадену річ за 300 гривень. 37-річного підозрюваного доставили до відділення поліції для пояснень. Він розповів, що скористався нагодою, поки власниця будинку була відсутня, у будинку він побачив зварювальний апарат і викрав його.

За даним фактом слідчим відділенням Драбівського відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x