Уманському міському призначено заступника

Уманському міському призначено заступника

12 жовтня відбулась 18 (позачергова) сесія Уманської міської ради, на якій були присутні 29 депутатів.
Міські обранці внесли зміни до головного кошторису Умані на 2016 рік у зв’язку з перевиконанням міського бюджету, яке очікується до кінця року. Так, 2 млн грн було виділено на виконання міської програми підтримки підприємств комунальної власності. 2,5 млн грн спрямовано на капітальні видатки, серед яких проектно-кошторисна документація реконструкції площі Соборності, ремонт покрівель медичних та дошкільних установ, ремонт дорожнього покриття тощо. Понад 97 тис грн бюджету розвитку спрямовано на улаштування дитячих, спортивних майданчиків. «Нова Доба» про це дізналася в Уманській міській раді.

Під час сесії депутати затвердили проект землеустрою та надання в постійне користування земельної ділянки по вул. Енергетичній для розміщення притулку для бездомних тварин.
До виконання повноважень депутатів міської ради приступили Віталій Олійник та Вадим Цимбал. Їх включили до складу постійних комісій замість депутатів, які раніше склали депутатські повноваження.
Також на сесії було призначено заступника міського голови. Починаючи з 13 жовтня, гуманітарною сферою міста опікуватиметься Жанна Лозінська, яка раніше обіймала посаду радника міського голови, а згодом заступника директора КП «Уманьводоканал» з супроводу інформації і зв’язків з громадськістю.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x