Черкаські рятувальники отримали статус учасника бойових дій

Черкаські рятувальники отримали статус учасника бойових дій

За два роки кількість рятувальників, які виконували спеціальні завдання в зоні проведення антитерористичної операції на сході країни вже перевищила 150 осіб, 74 з них у зв’язку з участю в антитерористичній операції на сході країни отримали статус учасника бойових дій. «Нова Доба» про це дізналася в прес-службі ДСНС України в Черкаській області.

13 жовтня, напередодні свята «Дня захисника України» в аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення в урочистій обстановці, перед одностроєм колег посвідчення що підтверджує статус учасника бойових дій отримали ще шестеро рятувальників, які нещодавно після ротації повернулися до місця постійної дислокації.

Вручаючи рятувальникам посвідчення, заступник начальника Управління ДСНС В’ячеслав Перевізник наголосив: «Як відомо професія рятувальника є одною із найнебезпечніших, водночас, люди та суспільство знають, що попри чисельні загрози та небезпеки, завжди можуть розраховувати на допомогу фахівців ДСНС. Останнім часом, свою мужність та професіоналізм рятувальники також доводять під час виконання спеціальних завдань, що перед ними ставить Держава».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x