На Смілянщині чоловіки обікрали підприємство, на якому працювали

На Смілянщині чоловіки обікрали підприємство, на якому працювали

З території одного із товариства Смілянського району двоє працівників викрали 320 кілограмів комбікорму. Викрадене планували використовувати у власному господарстві. Сума завданих збитків встановлюється. Про це «Нова Доба» дізналася в секторі комунікації Головного Управління Національної поліції в Черкаській області.

До чергової частини Смілянського відділу поліції зателефонував заступник директора одного із товариства міста Сміла. Чоловік повідомив, що з території було викрадено 320 кілограмів комбікормового корму. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.
Заявник розповів, що під час ранкового огляду території та приміщень охоронець виявив відсутність комбікорму. Правоохоронці вирішили опитати працівників товариства. Опрацьовуючи надану інформацію правоохоронці встановили осіб, які працювали того дня на черговій зміні. При розмові з поліцейськими чоловіки помітно нервували та плутались у показах. Розуміючи, що правоохоронців не вдалось ввести в оману зізнались у вчиненні кримінального правопорушення. 49 та 40 річні працівники товариства розповіли, що під приводом проведення щоденних робіт насипали 320 кілограмів комбікорму та вивезли за територію, де сховали у приміщенні неподалік товариства. Викрадене планували використовувати у власному господарстві.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’яти років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x