Чорнобаївець вкрав з підприємства 25 мішків насіння

Чорнобаївець вкрав з підприємства 25 мішків насіння

Тридцятирічний працівник одного із товариств Чорнобаївського району викрав з підприємства 25 мішків зерна соняшника, які реалізував за 5 500 гривень. Його затримано, і він дає покази. Про це „Нова Доба” дізналася в ГУ НП в Черкаській області.

До дільничних офіцерів поліції одного із сіл Чорнобаївського району надійшла інформація щодо протиправних дій 30-річного місцевого жителя, який озираючись, вночі щось переносив з машини в мішках у свій сарай. Дана інформація знайшла своє підтвердження. Під час перевірки правоохоронці встановили, що підозрюваний працює на підприємстві, де зникло близько 1 тонни зерна. Чоловіка запросили до поліції для дачі показів. Розуміючи, що його викрито, зізнався, що крадіжку вчинив для продажу, під час транспортування зерна до току. Спочатку висипав крадене у кущах в лісосмузі, тієї ж ночі перевіз його до свого домоволодіння, а вдень продав за 5 500 гривень покупцю із сусіднього села.

Речові докази вилучено. За даним фактом Чорнобаївським відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п\’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x