Чигиринець украв їжу в пенсіонерки

Чигиринець украв їжу в пенсіонерки

Зловмисника, який пограбував пенсіонерку, затримано. Здобиччю нападника стала сумка з їжею. За скоєне йому загрожує до чотирьох років ув’язнення.

Про це «Новій Добі» повідомили в прес-службі СЗГ УМВС України в Черкаській області.

До Чигиринського райвідділу міліції звернулася 86-річна жителька села Розсошенці, яка повідомила про пограбування. Жінка розповіла дільничному інспектору, який прибув на місце події, що вдень до її будинку зайшов невідомий чоловік і почав вимагати гроші. Старенька запевнила зловмисника, що заощаджень у неї вдома немає, так як всі гроші віддає рідним. Тоді розлючений чоловік відштовхнув господиню, схопив сумку з продуктами харчування, яка стояла біля входу, та втік.

Потерпіла встигла уважно роздивитися нападника та детально описала його дільничному. Під опис зловмисника підпадав 30-річний раніше судимий житель сусіднього села. Працівник міліції знайшов чоловіка вдома. Той був на підпитку і повністю заперечував причетність до пограбування. Підозрюваного було запрошено до Чигиринського райвідділу міліції для дачі пояснень. Побачивши свого кривдника в приміщенні райвідділу, потерпіла відразу вказала на нього. Розуміючи, що його викрито, зловмисник у всьому зізнався.

Наразі за фактом пограбування відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція передбачає покарання до чотирьох років позбавлення волі. Розслідування триває.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x