У Чорнобаї на Лисогорівці святкували День кутка

У Чорнобаї на Лисогорівці святкували День кутка

14 жовтня до двох великих свят – Покрови Пресвятої Богородиці та Дня захисника України – на кутку Лисогорівка селищі Чорнобай додали ще одне. Цього дня жителі вулиць Комашка, Сонячної та частини Толстого зібралися на вигоні за церквою відзначити День кутка.
Збиралися вже вдруге, адже позаминулих вихідних дощова погода внесла свої корективи. А тієї п’ятниці зранку сонечко ласкаво усміхнулося з-за хмар і на Лисогорівці розпочалося святкування.

На вигоні запахло димком і на всю округу попливли аромати каші та юшки, які вправно готували місцеві господині Тамара Ярмоленко та Лідія Самченко. Накривалися столи, жителі кутка, а їх зійшлося близько 70, зносили пироги-вареники та всілякі смаколики. А з обіду під музику, з піснями й танцями Лисогорівка відзначила День кутка.
Зі святами від імені Чорнобаївського селищного голови Алли Мірошниченко, за сприяння і підтримки якої вдалося організувати по-родинному тепле свято, привітав односельчан депутат селищної ради Микола Мовчан. Він подякував усім жителям свого кутка за душевну добросусідську атмосферу, яка панує на Лисогорівці, за те, що кожен із них у будь-який час згоден прийти на допомогу. Як, наприклад, у облаштуванні дитячого майданчика, біля якого і відбулося святкування і який збирає дітлахів з усієї округи. «Як і те, − додав Микола Мовчан, − що вулиця Сонячна стала цьогорічною переможницею в номінації «Краща вулиця».

У Чорнобаї на Лисогорівці святкували День кутка

У подяку за активну участь у благоустрої грамотами селищної ради нагороджено найактивніших жителів кутка – Миколу Шмига, Миколу Кузьменка, Петра Шаповала, Віталія Самченка, Олександра Соломку, Андрія Гриценка.
Ведуча – організатор культурно-дозвіллєвої роботи СБК Ірина Лущик підготувала цікаву програму. Зі щирими словами вдячності за нелегкі життєві роки та побажаннями довгих літ і доброго здоров’я ведуча звернулася до всіх учасників Другої світової війни, солдатських вдів, дітей війни, воїнів-інтернаціоналістів, учасників АТО, ліквідаторів аварії на ЧАЕС, які проживають на Лисогорівці.

Сердечно привітала та побажала благополуччя й щасливих років життя ведуча й педагогам, медикам, працівникам МВС, трударям полів і ферм, які ще працюють та які вже вийшли на заслужений відпочинок.

У Чорнобаї на Лисогорівці святкували День кутка

З нагоди свята подарунки від селищного голови Алли Мірошниченко та побажання божої благодаті й щедрої долі отримали наймолодша жителька кутка Дарія Соломка, якій виповнився 1 рік і 6 місяців, та найстарша – Надія Олексієнко, яка 14 жовтня відзначила 93-річчя.
Також і ювілярці, і всім присутнім приємним дарунком стали музичні вітання від селищних аматорів Анатолія Ляпкала, Віктора Перехреста та Ірини Лущик.

Інна Чмихало

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x