60 одиниць зброї – за два тижні

60 одиниць зброї – за два тижні

За два тижні на Черкащині жителі добровільно здали 60 одиниць зброї. Так на території Черкаської області минає місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів та вибухових пристроїв, який розпочався 1 жовтня 2016 року. Водночас за час проведення заходів троє осіб, які добровільно здали зброю та боєприпаси, звільнені від кримінальної відповідальності. Про це повідомляють у секторі комунікацій ГУ НП в Черкаській обалсті.

За два тижні місячника добровільної здачі зброї, до територіальних органів Черкащини добровільно здали 58 одиниць зброї, 13071 боєприпасів, 2 снаряди та 21 спецзасіб. Трьох громадянин звільнено від відповідальності за добровільну здачу зброї, яка зберігалася незареєстрованою.

Керівництво Головного управління Національної поліції в Черкаській області звертається до всіх громадян області з проханням взяти активну участь у цьому заході. Вогнепальна зброя, боєприпаси та вибухівка, які незаконно зберігаються окремими громадянами, містять у собі величезну небезпеку для життя дорослих і насамперед, дітей. Отже, найбільш доцільним та правильним було б рішення зареєструвати в особисте користування або добровільно здати зброю до підрозділів ГУНП.

Довідки за телефонами: (0472) 39-35-20, 39-34-84.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x