На Чигиринщині відбувся турнір з футболу пам’яті Володимира Данди

На Чигиринщині відбувся турнір з футболу пам’яті Володимира Данди

Знаковою подією в с. Рацеве відбулася футбольна зустріч пам’яті Володимира Данди. Більше 30-ти років він очолював сільську футбольну команду «Колос», яка виступала в Першості району з футболу та Першості області серед команд другої групи. Цю чудову людину з його патріотизмом, волею, відчуттям товариства до цього часу пам’ятають, люблять і пригадують односельці.

Вшанувати Володимира Семеновича прибули футболісти з Чигирина та Тіньок які грали разом з ним у футбол і добре його знали. Одним із організаторів цього заходу вже вкотре виступає Рацівська сільська рада та відділ освіти райдержадміністрації. Перед присутніми виступили сільський голова Постригань Лариса Якимівна, головний спеціаліст відділу освіти Пироженко Олександр Павлович. Вдові Володимира Семеновича, Катерині Григорівні від учасників заходу вручили квіти. «Нова Доба» про це дізналася в Чигиринській РДА.

Футбольний матч між командами «Збірна району» − «Чигирин» проходив у форматі двох таймів по 35 хвилин і був видовищним та змістовним. Слід зазначити, що середній вік гравців команди «Чигирин» склав 55 років, проте ці сивочолі ветерани тримались доволі впевнено і демонстрували яскраві комбінаційні моменти. Глядачам сумувати не доводилось. Рахунок матчу бойова нічия 1:1. Голи забили Сергій Кашталян в команді „Чигирин” та Станіслав Данда з команди „Збірна району”.В складах команд виступали нестаріючі ветерани: Валентин Лагуткін, Віктор Постригань, Володимир Філенко, Віктор Гама, Сергій Каштелян, Микола Заремба, Вадим Демиденко, Микола Бондаренко, Олексій Горошко, Ігор Огіренко, Юрій Рогатий, Станіслав Данда.

Після проведеного матчу футболісти мали нагоду скоштувати Рацівської каші та у дружному колі згадати яскраві моменти спортивного життя з Володимиром Дандою.

Подібні публікації

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x