Черкаси в блокаді. Рух обмежив уряд (оновлено)

Черкаси в блокаді. Рух обмежив уряд (оновлено)

На своїй сторінці у Фейсбуці черкаський журналіст Юрій Дубрава пише:

«У Черкасах перекрита дамба через Дніпро, заблокована вантажівками, ментами з калашами і даішниками, з міста не випускають, скасовані всі автобуси на Київ, блокуються напрямки на Чигирин, Канів, перекрита траса Одеса-Київ.
Добрий ранок, Черкаси!»

«Виїзд на дамбу через Дніпро з міста Черкаси сильно обмежений. Зараз пропускають групи автомобілів по п’ять одиниць. Але це стосується лише легкових автомобілів. Рух приміських автобусів на Лівоборежжя заборонений», – повідомляє сайт «Кропива».

Фото з сайту «Кропива».

Рух транспорту в бік Києва, виявляється, обмежив уряд. Про це повідомляє Урядовий портал.
Від учора на офіційному сайті Кабміну розміщене повідомлення такого змісту:
«Інформація щодо забезпечення правопорядку у Києві

У зв’язку з масовими безпорядками та з метою недопущення людських жертв і ескалації конфлікту просимо громадян України взяти до уваги те, що рух транспорту в сторону Києва буде обмежено з 00 год.00 хв. 19 лютого 2014 року.
Просимо з розумінням поставитись до відповідних заходів та сприяти працівникам правоохоронних органів у здійсненні ними відповідних обов’язків із забезпечення правопорядку

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю»

«Просимо утриматися від поїздок у напрямку міста або скорегувати маршрути руху в об’їзд Києва до нормалізації ситуації в столиці, – таке повідомлення розмістили черкаські працівники ДАІ на своєму сайті. – Державтоінспекція України звертається до громадян з проханням із розумінням поставитися до ситуації, не вступати в конфлікти з правоохоронцями, й пам’ятати, що такі дії викликані необхідністю нормалізувати ситуацію в країні, не допустити людських жертв та пошкодження майна людей».

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x