Вчимося прокидатися раніше

Вчимося прокидатися раніше

Ранній підйом – це чудова звичка для здорового життя, але для багатьох рано прокидатися доволі складно. Попри те, що вранці здається, що відірватися від постілі вам не під силу, є способи полегшити свій підйом і зробити ранок бадьорішим.

1. Найголовніше – мати стимул, переконати себе в тому, що прокинутися раніше просто необхідно. Думайте про те, що так ви матимете більше вільного часу, більше енергії, менше стресу. Без сили волі тут не обійтися, тому її доведеться тренувати. Правило номер один – вставати відразу після першого дзвінка будильника, інакше з кожним «відтермінуванням» підйому буде все важче встати з ліжка.

2. Відмінний спосіб привчити себе прокидатися раніше – дотримуватися визначеного режиму і намагатися лягати спати до півночі. Таким чином, свої шість мінімальних годин відпочинку ви поспите, а якщо відчуваєте недосип, то лягайте раніше.

3. Не силуйте організм, привчайтеся до раннього підйому поступово. Якщо раніше ви вставали о 8-ій ранку, а від сьогодні вирішили прокидатися о 6-ій, то така різка зміна графіка не може пройти безслідно. Спробуйте в перший день прокинутися на півгодини раніше, і поступово додавайте щодня по 10 хвилин – так період звикання пройде безболісно.

4. Не їжте перед сном. Мало того, що наїдатися ввечері погано для фігури, це суттєво позначається на якості сну. Перевірений факт: на голодний шлунок засинається (і спиться) значно краще.

5. Забезпечте собі позитивний початок дня. Для отримання порції гормонів щастя почніть день із зарядки: достатньо 10 хвилин нескладних регулярних фізичних вправ, і Ви відчуєте себе здоровим, щасливим і сповненим енергії.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x