Зловмисника взяли під домашній арешт за побиття юнака до смерті

Зловмисника взяли під домашній арешт за побиття юнака до смерті

Зловмиснику, який побив місцевого жителя біля клубу «Reflection», повідомлено про підозру у вчиненні тяжкого злочину. Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Установлено, що 15.10.2016, близько 04 години, неподалік від ресторану-клубу «Reflection», житель м. Черкаси отримав небезпечні для життя тяжкі тілесні ушкодження від чоловіка, який, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час сварки на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин, умисно наніс потерпілому декілька ударів в область голови та тулуба. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер у лікарні, а зловмисник з місця скоєння злочину зник.

Завдяки належному процесуальному керівництву досудовим розслідуванням та якісно організованим першочерговим слідчим (розшуковим) діям особу зловмисника встановлено. Ним виявився місцевий житель, 1994 року народження.

На підставі зібраних у провадженні доказів зазначеній особі 18.10.2016 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, та 19.10.2016 обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт, який буде оскаржено прокуратурою до апеляційного суду Черкаської області.

Наразі проводяться всі необхідні слідчі та процесуальні дії для повного і всебічного розслідування всіх обставин справи, завершення досудового розслідування та скерування обвинувального акта до суду в розумні строки.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x