На Шполянщині чоловік побив друга по чарці сокирою

На Шполянщині чоловік побив друга по чарці сокирою

Сокирою завдав тяжкі тілесні ушкодження своєму товаришу по застіллю 60-річний місцевий житель. За це йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років, інформує сектор комунікацій ГУ НП в Черкаській області.

До чергової частини Шполянського відділення поліції зателефонувала жінка та повідомила, що її співмешканця з численними тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Як з’ясувалось, ввечері в одному із будинків Шполянського району під час розпивання алкогольних напоїв між потерпілим та 60 – річним чоловіком виникла сварка. Доволі п’яний підозрюваний схопив сокиру та почав бити 35-річного чоловіка по всьому тілу. Потерпілого з численними тілесних ушкодженнями доставили до лікарні. Правоохоронці підозрюваного затримали, він дає покази.

Наразі чоловіку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п\’яти до восьми років. Триває досудове розслідування.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x