За добу на Черкащині виникло три пожежі

За добу на Черкащині виникло три пожежі

На Черкащині за добу рятувальники тричі ліквідували пожежі, які виникли через порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення, інформує прес-служба управління ДСНС в Черкаській області.

Так, 20 жовтня о 6-й ранку, до “Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу на горищі житлового будинку у селі Мошни, Черкаського району.

Господарі, що помітили дим з-під покрівлі власного будинку одразу звернулися по допомогу до пожежних. Пожежу ліквідували працівники місцевих пожежних команд із сіл Мошни та Яснозір\’я, які оперативно прибули на місце події.

Як вдалось з‘ясувати, пожежа виникла через тріщини в димоході. Жарини потрапили на горище звідки пожежа поширилася не лише горищем а й на дах житлового будинку.

Того ж дня о 8 годині ранку, виникла пожежа господарчої будівлі в місті Умань. Рятувальники що прибули на вулицю Київську, вже через пів години локалізували пожежу, а о 09:15 повністю її ліквідували. Причиною пожежі також стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

З тієї ж причини виникла пожежа і в житловому будинку в селі Трушівці Чигиринського району. О 15:10 на пункт зв\’язку пожежно-рятувальної частини від сусідки, надійшло повідомлення що з під даху будинку на вулиці Богдана Хмельницького виходить чорний густий дим. Добровольці із місцевої пожежної команди села Медведівка о 17 годині пожежу локалізували, а о 17:37 повністю ліквідували.

У результаті пожежі споруда зазнала значних пошкоджень.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x