На Канівщині жінка загинула під час пожежі у власній квартирі

На Канівщині жінка загинула під час пожежі у власній квартирі

21 жовтня о 14:45 на пункт диспетчерської служби Канівської пожежно-рятувальної частини надійшло повідомлення про пожежу в багатоквартирному 9-ти поверховому житловому будинку на вулиці Енергетиків.
Мешканці будинку повідомили, що з вікон квартири на 8-му поверсі багатоповерхівки виходять чорні клуби диму. Про це «Нова Доба» дізналася в прес-службі Канівського районного відділу ДСНС.

На Канівщині жінка загинула під час пожежі у власній квартирі

На місце виклику оперативно прибули два відділення чергового караулу підрозділу. Одягнувши апарати на стиснутому повітрі рятувальники сформувавши ланки газодимозахисної служби піднялись до задимленої зони.
Під час розвідки та ліквідації пожежі в охопленій вогнем кімнаті фахівці служби «101» знайшли бездиханне тіло 66-річної господарки. Упродовж 15 хвилин пожежу було ліквідовано.
Сильне задимлення на сходовій клітині під‘їзду, створило реальну загрозу життю та здоров‘ю людей, які мешкали у вище розташованих та суміжних квартирах. У ході ліквідації пожежі із задимленої зони рятувальниками було евакуйовано 15 осіб.
Попередня причина пожежі – необережність під паління жінки, яка загинула під час пожежі у власній квартирі.

Реклама

0 0 голосів
Рейтинг статті
guest

0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x